BOYY stigao u Hrvatsku

Zahvaljujući Ani Ivančić i GARDEROBA Concept Storeu u Zagrebu je predstavljen BOYY, svjetski poznati modni brend. Iza njega stoji dvoje životnih i poslovnih partnera, dizajneri Jesse Dorsey iz Montreala i Wannasiri Kongman iz Bangkoka. Svoj su put u svijetu mode započeli 2006. godine u New Yorku, gdje su odmah privukli pažnju New York Timesa. Legendarni, danas na žalost zatvoreni Pariški Colette, bio je njihov prvi inozemni kupac.

Od tada su Wannasiri i Jesse obišli dobar dio svijeta u ostvarivanju svoje vizije. Danas imaju trgovine u Copenhagenu i Bangkoku, a dostupni su na 40ak ekskluzivnih adresa širom svijeta. Među njih ubrajaju se Browns i Selfridges u Londonu te Galerie Lafayette u Parizu.

Od prošlog je tjedna, nakon posebne promocije organizirane u Prostoru kreacija  Urania, brend BOYY dostupan u zagrebačkom GARDEROBA Concept Storeu.

Za Jesse i Wannasiri BOYY žena zrači snagom i osobnošću. Ona ima svoj čvrsti životni stav, ali istovremeno i smisao za humor.

BOYY filozofija

Filozofija brenda BOYY od početka je da ženski modni dodaci imaju muževnu komponentu. Upravo kako bi se izbalansirala i istaknula ženstvenost. Baš poput yina i yanga. BOYY u sebi sadrži značajke uspješnih modnih dodataka iz prošlosti u koji je udahnuta minimalistička profinjenost lišena suvišnih detalja. Iz njih su nastale bezvremene siluete izuzetno visoke kvalitete, koji su utrli put brendu BOYY prema novom poimanju luksuza. Danas je upravo profinjena jednostavnost drugo ime za BOYY, Business of Fashion svrstava ga u “Anti-IT torbe”. Za Jesse i Wannasiri BOYY žena zrači snagom i osobnošću. Ona ima svoj čvrsti životni stav, ali istovremeno i smisao za humor.


BOYY torbe

Najpoznatija BOYY linija torbi, koja je brend globalno lansirala 2015. godine i učinila prepoznatljivim, je svakako tzv. BUCKLE collection. Linija je to inspirirana elementima i materijalima prošlih modnih era, sa širokim pojasom i uvećanom kopčom nalik na one iz 70ih godina. To su elementi koji u kombinaciji čine BOYY torbu prepoznatljivom, čak i onima koji se po prvi put susreću sa samim brendom. Svaka se BUCKLE kolekcija sastoji od klasičnih modela torbi BOBBY, DEVON, ROMEO i KARL, izrađenih uvijek u nekoliko osnovnih boja. Kolekciju čine i posebni komadi napravljenI od neočekivanih materijala: plastike, krzna, rafije itd.

Prva tzv. COLOR BLOCK linija, u kojoj klasična BUCKLE torba dobiva plohe u 4 različite boje koje dizajneri vrlo odvažno kombiniraju, a predstavljena je u ljeto 2015. godine. Od tada se ova linija nalazi u svakoj kolekciji, no uvijek u različitim kombinacijala boja.

Cruise 2020 kolekcija, koja je upravo stigla u Garderobu sadrži paletu boja inspiriranu morem koja će osvježiti zimsku odjeću. Tako modeli BOBBY i DEVON, uz klasičnu crnu, dolaze i u toploj boji duhana. ROMEO je izrađen u dva tona sivo-plave boje (morska pjena/škriljevac), te u Color Block verziji koja u sebi sadrži sve boje Cruise kolekcije  (crvenu, plavu, boju duhana). Poseban model u ovoj kolekciji je BOBBY 18 – zigzag studs.

Uz torbe, predstavljeni su i novčanici i etui za mobilni telefon, koji po bojama prate kolekciju torbi.


Veliko priznanje

Predstavljanje brenda BOYY upriličeno na novoj prestižnoj lokaciji URANIA – prostor kreacije. Time je dodatno naglašeno slavlje i vrijednost dizajna. Ugođaj bezvremenskog luksuza upotpunio je vrhunski šampanjac jedne od najprestižnijih šampanjskih kuća, TAITTANGER Champagne.

“Dolazak BOYY brenda u Garderobu veliko je priznanje na naš dosadašnji rad. Predstavlja svojevrsnu krunu naše ponude, obzirom na izuzetno visoke kriterije koje svaka trgovina koja prodaje BOYY mora ispunjavati. Osobno sam uložila puno truda i upornosti kako bi uvjerila Wannasiri da je Garderoba prava adresa za BOYY.

Danas sam, nakon gotovo dvije pune godine otkako sam na adresu BOYY bag poslala prvi upit, sretna i ponosna što ću imati priliku svoju osobnu strast prema ovim torbama prenijeti na naše klijentice. Tako smo, uz novu kolekciju, u Uraniji izložili i moje osobne primjerke koje sam kupila tijekom zadnje tri godine. Tako smo još sveobuhvatnije ispričali priču o BOYYu. Priču o tome koliko toga novoga BOYY unosi u svaku svoju kolekciju, a da pri tome ostaje dosljedan svojoj filozofiji bezvremenskog minimalizma i svojim klasičnim modelima.“, rekla je Ana Ivančić, vlasnica Garderoba Concept Storea.

Garderoba predstavlja E.A. 1/1 S.V. Slavena Vujičića

5 navika za zdraviji i sretniji život koji su usavršili Skandinavci

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.